Festivalkalender

PlazaCafé maandmenu

vanaf zaterdag 12 januari tot en met maandag 4 februari

Gandahamkroketten
Gefruite peterselie – crème van knolselder – chips van knolselder
***
Everzwijnfilet met Portosaus
Savooikool – oesterzwammen – Dauphine kroketjes
***
*Lauwe clafoutis van bosvruchten *
Crumble van amandel / vanille ijs

PlazaCafé organiseert in 2019 geregeld op zondag een thema lunchbuffet waar iedereen van harte welkom is. Dit zijn culinaire verwenmomenten voor elke gelegenheid met familie of vrienden. € 35,50 p.p. exclusief dranken, + € 17,00 p.p. supplement wijnforfait

PlazaCafé menu of the month

From Saturday 12 January until Monday 4 February

*Ganda ham croquettes *
Fried parsley- celeriac cream- celeriac chips
***
Wild boar fillet with Port sauce
Savoy cabbage- oyster mushrooms- croquettes dauphine
***
*Forest fruits clafoutis *
Almond crumble / vanilla ice-cream

In 2019 PlazaCafé organizes regularly on Sunday a themed lunch buffet where everyone is welcome. These are culinary spoiled moments for every occasion with family or friends. € 35,50 per person excluding drinks, + € 17,00 per person supplement wineforfait.

Valentijnsbuffet
Zondag 17 februari

Gravlax van zalm met zoete mosterd
Cocktail van krab met truffelmayonaise
Kalfscarpaccio met notenolie, Parmezaanse kaas
Terrine van eend met vijgenchutney
Kaaskroketje met gefruite peterselie, aan tafel opgediend
Assortiment van salades en dagverse broodjes

Pompoensoepje
Eendenfilet met een rode wijnsaus
Zalmfilet in ‘t groen
Vegetarische lasagne
Dagverse aardappel en groentebereiding

Verse vruchtensalade
Assortiment van minigebakjes
Chocolademousse
Bavarois van rood fruit
Snoepgoed

Nog op de planning:

Zondag 21 april => Paasbuffet
Zondag 12 mei => Moederdagbuffet
Zondag 6 oktober => Streekgerechtenbuffet
Zondag 10 november => Wildbuffet

Helaas, deze buffetten zijn voorbij. Wees er tijdig bij in 2020!

Zondag 6 januari => Drie koningenbuffet

Valentine buffet
Sunday 17 February

Gravlax of salmon and a sweet mustard sauce
Crab cocktail salad, truffle mayonnaise
Veal Carpaccio with walnut oil, Parmesan cheese
Duck terrine with a fig chutney
Cheese croquettes with fried parsley, served at the table
Selection of daily fresh salads and sandwiches

Pumpkin soup
Duck breast with a red wine sauce
Salmon fillet, green herb sauce
Vegetarian lasagne
Daily fresh potatoes and vegetables

Fresh fruit salad
Selection of mini pastries
Chocolate mousse
Bavarois of red fruit
Sweets

Still on the planning:

Sunday 21 April => Easter Buffet
Sunday 12 May => Mother’s day buffet
Sunday 6 October => Regional dishes buffet
Sunday 10 November => Wild buffet

We are sorry, these buffets are over. Be in time in 2020!

Sunday 6 January => Epiphany (Three Kings) buffet